sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Osallistuva kissa

Aiemminkin tässä blogissa on ollut aiheena O.K. eli Osallistuva Kissa. Sellainen Lissu on ja sellainen ragdoll on. Osallistuvia ovat varmasti muutkin kissat ja kissarodut, mutta tänne ihmisille riittää tämä yksi osallistuja. Lissun ihmisellä on valtaisa tarve ikuistaa kameralla milloin mitäkin arjen juttuja. Yksi lempikuvauskohde ovat vaatteet ja käsityöt ja kengät ja kaikki sen tapainen. On mukavaa katsella otoksia vuosien takaa ja muistella tavaroihin liittyviä tilanteita ja taustoja. Ohessa kuvaa kuvaamisyrityksestä - kuvaa siinä sitten kun yksi osallistuu!!!6 kommenttia:

 1. Tuttua, tuttua. Leo on mukana kaikessa. Yritän usein kuvata käsitöitä ja kissa on aina mukana otoksissa. Huoh.

  Muutenkin sellainen päällepäsmäri.
  Tänään lähes suututti kun yritin siivota eikä siitä tullut mitään, kissa roikkui jaloissa ja imurin johdossa. Lopuksi nauratti :D

  VastaaPoista
 2. Tyypillistä. Paitsi Lissu menee imuroinnin ajaksi ns. imurointituolille. Vakkaripaikka, kun näkeekin imuria otettavan esille!

  VastaaPoista
 3. Tulin vasta vierailulle :) Luen blogisi ihan ajan kanssa kunnolla. Lissu näyttää oikein suloiselta neidiltä <3

  VastaaPoista
 4. Tuossa ylimmässä kuvassa yhistyy täydellisesti ihanat kengät ja ihana kissa. Mahottoman tuuhea kisu, onko nuo karvat nuin pitkiä ihan vauvasta asti?

  VastaaPoista
 5. Glorialle: kiitosta vaan, kyllä on muhkea turkki Lissulla tätä nykyä. Aina ei ole ollut näin. Jos katselet postauksia vuodelta 2008, niin turkki on tosi lyhyt. Aikuisena tullut noin muhkeaksi.Täällä esimerkki:

  http://lissu-lissunblogi.blogspot.com/2008/08/lissun-halvat-huvit-osa-2.html

  VastaaPoista
 6. ohhoh sehän on kasvanu ihan mahottomasti! Mahtaakohan olla samallaista kasvua meilläki odotettavissa tulevaisuuessa :o

  VastaaPoista