keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Uskomatonta...

...että vain muutama päivä sitten saattoi ihminen ja kissa päivitellä hellettä. Tänä aamuna täällä päin Suomea oli 7 astetta "lämmintä" eikä iltapäivällä "lämpö"tila ole noussut tuosta laisinkaan. Tuulee kovasti ja välillä vihmoo vettä. Lissu viettää karkauspäiviään - tällä viikolla tähän mennessä se on joka päivä päässyt karkuun.

Lissulla on mökinjälkeistä masennusta, mutta se ei ole lannistanut kissan aloitekykyä. Ihmiset ovat nikkaroineet makuuhuoneen tuuletusikkunaan pienen hakasen, jolla pitää ikkuna säpissä tuuletuksen ajan, jottei Lissu pääsisi karkaamaan sitä kautta. Huolettomana ihminen meni aamulla suihkuun ja tullessaan sieltä hän näki kissansa makuuhuoneen ulkopuolella kävelemässä ikkunalaudalla! Huojentavaa tässä kaikessa on, että ihmiset ja kissa asuvat yksikerroksisessa rivitalossa! Pyyhe tiukasti bodyn ympärille ja kissaa kiskomaan avoimesta ikkunasta sisäpuolelle.

Kun oikein sataa ja on kylmä, ihminen ottaa Lissun syliinsä ja menee ulos. Kun kissa saa turkilleen ja naamalleen vettä ja tuulta, se uskoo hetken, ettei ulkona oleminen sittenkään olisi niin kiva juttu. Muutoin tuosta ulos pääsemisestä on tullut Lissulle pakkomielle.

Toinen hyvä keino saada Lissu unohtamaan raivokas pyrkiminen ulos on tuoda valjaat ja Flexi sen lähettyville. Tuolloin kissa pakenee eikä lähesty takaovea, koska inhoaa valjaitaan!

1 kommentti:

  1. Eikö nuo ihmiset ikinä opi, että Lissu järjestää ennenkaikkea juuri yllätyksiä!!

    VastaaPoista