maanantai 28. kesäkuuta 2010

Hotellielämää!

Lissu on ihmisineen eilen kotiutunut neljän päivän matkalta Pohjois-Pohjanmaalta. Oulu oli paikallaan ja tuttu hotelli myös. Lissu vietti ylellistä elämää loikoillen huoneen leveällä ikkunalaudalla seuraten tarkkaavaisesti torin yllä lenteleviä lokkeja. Juomispaikka oli myös jotain muuta kuin kotona oleva ahdas lavuaari. Hotellissa Lissu juo tietenkin ammeesta ja nyt ihminen älysi laskea kylmää vettä eikä sen lämpöistä millä oli itseänsä suihkutellut.

Samassa kerroksessa oli muitakin eläimiä - olipa eräässä huoneessa 5 kesykania! Koirat olivat yleisimpiä hotellivieraita heti ihmisten jälkeen ja eniten itsestään antoi kuulua naapurihuoneen Bichon Frisé. Lissu sille kyllä murisi ja topakkana juoksi kohti ovea milloin koira vain haukkui. Pari päivää tätä komentamista kesti, mutta sitten Lissu luovutti eikä enää noteerannut hotellin ääniä. Lissu tuntui viihtyvän niin hyvin huoneessa, etteivät ihmiset hennonneet sitä ulkoiluttaa. Koiranomistajan kanssa ihminen jutteli kissojen ja koirien eduista ja haitoista matkakumppaneina. Kissaa ei tarvitse lenkittää, koiraa kyllä. Koiranomistajan taas ei tarvitse kuljettaa mukanaan melkoista tavara-arsenaalia - kissanomistajalta vaaditaan tilavaa autoa, jotta sinne mahtuu kissan boxi, kissan vessa, raapimispuu ja jotakin tarpeellista ihmisellekin!

Lissulle 10 pistettä hyvistä matkustushermoista. Jos vaan ei ole vieraita ihmisiä, että Lissu joutuu matkustamaan vaikka missä, mutta omien ihmistensä kanssa, niin se sopeutuu ja on aktiivinen ja vaatii leikkimistä ja huomiota ja on hyvin rentoutunut. Niin myös oululaisessa hotellihuoneessa!

Eräs matkustusmuoto - ihmisen sylissä. Ei ollenkaan Lissun lemppari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti