tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ja voittaja on...

...kuva 3. Se sai ääniä yhtä paljon kuvan 4 kanssa. Ihminen käyttää ylintä äänioikeutta ja veto-oikeutta saattaakseen voittajaksi kuvan 3 ja se pääsi nyt ylätunnisteeseen. Kiitos kaikille aktiivisuutta osoittaneille ja ihmistä sen harrastuksessa tukeneille! Tänään on vaan niin hieno keli, että Lissu sekä ihminen viettävät aikaansa takapihalla  - siinä jäävät blogit päivittämättä ja jutut keksimättä ja kertomatta. Voittajakuva vaatii vielä säätöä, mutta se odottaa aikaa parempaa eli pilvisempää säätä sekä ukkosta ja myrskyä sekä kylmää viimaa!

Lissu parturoi takapihan ruohoa kuin lammas ja yllättävän hyvin viihtyy ja liikkuu "Vänttisissään" ja mikä ihmisen kannalta parhainta, malttaa olla ulkona pitkät ajat. Varjoa löytyy hyvin - Lissun lempparipaikka on kytistää marjapensaan alla.

Mikään ei ole pahemmin muuttunut Lissun elämässä - sillä on karkauspäivä joka päivä ja ihminen näkeekin kissansa viilettävän ulos ihmisensä jalkojen välistä tämän saapuessa kotiin. Se on jo ihan tavallista eikä ihminen suhtaudu siihen enää hysteerisesti. Kissa poimitaan vaan takaisin sisälle ja tuotetaan sille suuri pettymys.

1 kommentti:

  1. Hyvä valinta voittajaksi! Todella kauniit värit tuossa kuvassa ja Lissun ilme on oikein kissamainen.

    VastaaPoista