sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Lissulla on pötköttämisen lahja

Lissulla, kuten ihmisillään, on pötköttämisen lahja. Ihmisiä saattaa tässä talossa silloin tällöin ramaista ja jos he yhdessä tai erikseen pitävät hetken sänkyä selässään, on myös Lissu siellä juonessa mukana. Saattaa olla leikki kiihkeimmillään menossa, mutta jos joku vain on pitkällään, niin ei kun Lissu jalkopäähän pötkölleen.

Kävipä eräänä myöhäisiltana seuraavanlaisesti: toinen ihminen oli jo nukkumassa, toinen oli telkkaria katsomassa. Lissu oli tietenkin sen kanssa joka oli nukkumassa. Se pomppasi sängystä ja meni sen luo kuka katsoi telkkaria ja sanoi tuon tutun nau nau. Telkkaria katsova ihminen nousi kuuliaisesti ja ajatteli, että Lissu haluaa syömään tai juomaan. Mitä vielä! Lissu johdatti sen äsken telkkaria katsoneen ihmisensä makuuhuoneeseen, hyppäsi sängyn päälle vaativana ja kun ihminen ymmärsi oikaista ruotonsa Lissu laittoi makuulleen. Sen joukko oli kasassa (ei nää ihmiset kirjaimellisesti olleet missään kasassa vaan ihan säädyllisesti kumpikin omalla patjanpuoliskollaan) ja se saattoi itsekin rentoutua ja alkaa nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Hauska kuva Lissusta! Ei elämä tätä kattia taida paljoa stressata. Siinäpä on oravanpyörässä henkiriepunsa hukkaaville ihmispoloillekin oppimista.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on...jos kissaa väsyttää ja se tietää, että olisi ihmistenkin nukkumaanmenoaika ja näkee ihmisten jo siihen valmistautuvan, ei voi kissa asettua aloilleen, ennenkuin on ihminen, minkä kylkeen nojautua... :)

    VastaaPoista