maanantai 4. lokakuuta 2010

Ulkona koittaa vapaus!

Siitä onkin aikaa kun ihmiset ovat ulkoiluttaneet Lissua. On sairasteltu flunssat ja keksitty muitakin tekosyitä pysyä sisällä. Eikä Lissu ole edes kovasti kaipaillut ulos. Sille riittää makoilu avoimen tuuletusikkunan päällä.

Viikonloppuna oltiin kuitenkin mökillä. Lissu ja Gisse kohtasivat jälleen. Ulkona kissat kisailivat aikansa, sisällä Lissu murisi kaikille ja kaikelle. Panipa ihminen merkille, ettei kissoilla oikein ollut tekemistä. Ei ollut mitään jahdattavaa - liekö ötökät talviteloilla? Paitsi Lissu kyllä löysi sammakon mökin alta ja täppäili sitä, kunnes ihminen puuttui raakaan leikkiin ja pelasti sammakon.

Ihmiset samoilivat metsissä tattien ja muiden loiskasvien perässä ja nyt niitä löytyi - syksy on ollut vihdoin sateinen ja lämmin myös. Lissu otettiin läheiseen kuusikkoon tattijahtiin mukaan.

Muitakin valokuvia ihmisen oli tarkoitus mukaan liittää, vaan ei alkanut yhteistyöhön joko kone tai bloggerin uusi kuviensiirto-ominaisuus... Alla olevien kuvien siirtoon meni 55 minuuttia!

Tatteja etsimässä kuusikossa

Lissun kanssa saatua saalista

3 kommenttia:

 1. Et sitten kuvannut sitä sammakkoparkaa? Tuo kuva, jossa Lissu tassuttelee sammaleessa, on hieno :) Lissu maastoutuu aika hyvin - mitä nyt tuo valkoinen loistaa...

  VastaaPoista
 2. Samaan aikaan sammakon kuvaaminen ja pelastaminen ei onnistuisi edes Ihmemies MacGyveriltä :). Oli tarkoitus laittaa kuva, jossa Lissu sitä sammakkoa saalistaa, mutta kuvien siirto oli todella hidasta tällä uudella systeemillä
  :(

  VastaaPoista
 3. Sen kuvan haluan todellakin nähdä!

  VastaaPoista