tiistai 14. syyskuuta 2010

Matot kasassa...

...ja hissi jäänyt vitoseen. Joku lukija voisi ajatella, että tässä tarkoitetaan jompaa kumpaa Lissun ihmistä. Että jommalla kummalla ei niin kuin olisi kaikki Muumit laaksossa. Mutta ei! Kyse on tietenkin Lissusta. Sillä on joka päivä matot kasassa.

Täällä ei koti pysy stailattuna hetkeäkään. Räsymatot on NIIN helppo saada taipumaan kaikkiin toiveisiin sopiviksi; ei kun täysillä sukellus maton reunan alle luolaa tekemään ja palloa perään kaveriksi. Ja kun Lissu sillä tavalla toimii ei ihmiselle riitä, että poloinen imuroisi matot ulkopuolelta - ehei - ne täytyy imuroida molemmin puolin.

Olohuoneessa on kissaperheen matoista oivallisin; elukka - entinen tuotantoeläin! Ei saa Lissu elukan reunaa irti lattiasta ja karvatkin sileältä pinnalta on helppoa imuroida. Nyt ihmisen toiveena olisikin, jotta kehitetään jollakin geenimanipulaatiolla tuotantoeläimestä pitkänmallinen versio, jotta sen lopputuotteesta saataisiin käytävämattoa eteistiloihin.


1 kommentti:

  1. Räsymatot eivät todellakaan ole paras mahdollinen valinta kissa- eikä koiraperheenkään lattioilla, yhtä vähän kummassakin tapauksessa matot pysyvät niille tarkoitetulla paikalla. Meillä on siirrytty lähes kokonaan bukleemattoihin, niissä on hyvä pohja eikä luista niin helposti.

    VastaaPoista