lauantai 2. tammikuuta 2010

Tyhjästä on helppo nyhjäistä...
...sen Lissun blogi on osoittanut ennenkin! Ihmisillä on kovasti halu tuoda julki tänäisiä valokuviaan. Ne ei liity Lissuun mitenkään, mutta todennäköisesti tässäkin jutussa ne saadaan liitettyä Lissuun kovin helposti. Lissun blogin tarkoitus pohjimmiltaan on valottaa Lissun elämää sanoin ja kuvin!

Myös tänään oli kaunis aurinkoinen pakkaspäivä. Se laittaa ihmisen jos toisenkin ulos valokuvaamaan - muutkin kuin Lissun ihmiset. Erään paikallisen järven rannalla olevan kävelytien varrella oli paikallisesti katsoen ruuhkaa ikuistamassa ja kuvaamassa auringon haloilmiötä ja muitakin mielenkiintoisia auringon ilmenemismuotoja. Eilisestä oppineina ihmiset eivät ottaneet kissaansa ulkoilemaan (näin saatiin Lissu mukaan juttuun!). Lissu on nauttinut olostaan sisällä ja Gisselästä tultuaan se on ollut kuin itse Hellyys ja Suloisuus! Heti kun tahti muuttuu ja Lissu palaa entisiin temperamenttisiin tapoihinsa, se viedän Gisselään pariksi viikoksi - ihan vaan tiedoksi sinne Gissen ihmisen suuntaan!

2 kommenttia:

  1. Ai ai, taas hienoja otoksia. Mä en ole nokkaani ulos pistänyt kuin autoon ja takaisin, joten kuvaaminen on jäänyt tältä päivältä ihan sisätiloihin.

    VastaaPoista
  2. Gissellä on ympäristöönsä myönteinen vaikutus..tunnustetusti!! Niin kiltti kuin ihmisen kissa voi olla!! Gissestä ongelmakissojen terapeutti??

    VastaaPoista