tiistai 1. joulukuuta 2009

Aika vaihtaa vaatteet......nimittäin Lissun blogissa. Ihminen on kauan haaveillut taustan vaihtamista, mutta on pelännyt kaiken menevän pieleen. Vaihto onnistui, mutta joidenkin vanhojen tekstien muotoilun yhtenäiseksi saattaminen näyttää olevan mahdotonta. Eihän se ketään muuta riso kuin ihmistä itseään. Ihminen nimittäin huvittaa omaansa itseänsä lukemalla omiansa vanhojansa tekstejänsä. Tuskin kukaan muu on niin bimbo, jotta kerran tähän blogiin eksyttyään tulisi tänne toiste saati lukisi uudestaan jo kerran lukemaansa. Lissun ihminen niin kuitenkin tekee ja lukeepa näitä vanhoja juttujaan joskus miesihmiselleenkin. Tässäpä oli paljastus Lissun ihmisen harrastuksesta ja pimeästä puolesta...

Lissu sitä vastoin ei paljonkaan piittaa bloginsa layoutista, vaan riehuu pahvilaatikossa sekä nukkuu siellä ja hereillä ollessaan odottaa, jotta ihmisensä kissaansa huomioisivat eli heittäisivät tasaiseen tahtiin erilaisia leluja laatikkoon ja vaihtaisivat jo kyllästyttävät lelut enemmän inspiroiviin. Ja näinhän ihmiset tekevät. Ei siinä ole kahta sanaa!
Kuvassa laadukas Wubba-hiiri ilman täytteitä ja ompeleet atomeina!

1 kommentti:

  1. Jos saa toivoa, niin vähän vaaleampi tausta olisi kiva, että teksti erottuisi paremmin. Tai sitten fontti saisi olla tummemmalla?

    VastaaPoista