tiistai 24. marraskuuta 2009

Virstanpylväs...

...se on tämä päivä. Lissun ihmisten virstanpylväitä ovat nämä marraskuun päivät, kun aikaa Lissun kotona mitataan sillä perusteella pitkäänkö tuo matalajalkainen patukkarakenteinen lihaskimppu on ollut ihmisillään. Tänään siis kaksi vuotta! Lissulla on nyt ikää 2 v 7 kk. Painoa 4,4 kiloa. Kaksi vuotta sitten tullessaan ihmisilleen Lissu painoi 3,2 kg.

Mitä on mahtunut kahteen vuoteen? Ainakin yksi eteisen remontti tulee mieleen. Kahteen vuoteen on mahtunut paljon naurua ja villiä menoa. Ihminen ei tiedä paljonko on ragdollin keskimääräinen elinikä, mutta teoriassa vasta alussa ollaan ja jos meno ei tästä rauhoitu, niin vanhenevat ja alati kangistuvat Lissun ihmiset ovat kohta pulassa. Ilmankos toinen Lissun ihmisistä on aina myymässä sitä kolmella markalla ohikulkijoille...

Juuri tänään Lissu saa melskata mielin määrin parissa pahvilaatikossa. Ihmiset valmistautuvat jälleen yhteen remonttiin - tämä ei tule Lissun pakottamana. Pahvilaatikoita kuitenkin Lissun kotiin jo tuodaan, jotta niihin pakattaisiin irtaimisto rempan tieltä. Se mahdollisuus on tietenkin olemassa, jotta pahviksista ei ole mitään jäljellä sitten kun niitä tarvittaisiin.

2 kommenttia:

  1. Ja varokaa sitten, kun viette pahvilaatikoita varastoon, ettei kissa mene laatikon mukana ihan vahingossa!

    VastaaPoista
  2. blogista ei puutu kuin ääni, eli Lissun komennus:ruokaa!! leikkiä!! antakaa mun olla rauhassa!!!

    VastaaPoista