perjantai 30. heinäkuuta 2010

Cool Baby

Sisälämpötilan laskettua jo 26,8 asteeseen, on Lissu saanut energiansa takaisin ja pallonmetsästys on menossa mitä villeimmin. On siinä välillä käyty tuolilla istuvaa ja Lissun blogia päivittävää nice-ihmistäkin provosoimassa (lue näykkimässä).

Jos on Lissun ihmisten kesämökkipaikkakunta ollut lämpöennätysten kourissa tänä suvena, niin samaa linjaa jatkaa vakituisen asuinpaikan lähikunta. Eilen sitten rikkoutui se Suomen kaikkien aikojen lämpöennätys ja MTV3 kirjoittaa sivuillaan asiasta näin:
"Suomessa on tänään (29.7.) mitattu kaikkien aikojen lämpöennätys. Ilmatieteen laitoksen mukaan ennätys lyötiin rikki Liperissä. Lämpötila kohosi iltapäivällä Liperissä sijaitsevalla Joensuun lentoasemalla 37,2 asteeseen.
Suomen edellinen lämpöennätys on vuodelta 1914. Tuolloin lämpömittarin lukema näytti Turussa 35,9 astetta."

Viime yönä kuitenkin viileni ja ulkolämpötila oli aamusella vain 20 astetta.

Lissu fiksuna kissana osaa etsiä kotoaan sen viileimmän paikan. Ihminen ei ole ollut laisinkaan innoissaan tämän paikan valinnasta. Kuva on otettu pokkarilla eikä ole kovin tasokas, mutta varsinainen lissunkuvauskamera on miesihmisen matkassa Keski-Suomen sorateillä...
 
Tämä nurkka vessasta on hyvin "mopattu"

1 kommentti:

  1. Kieltämättä ei paras mahdollinen paikka näin ihmisen näkökulmasta katsottuna, mutta kissoilla voi olla ihan erilainen maku. Vessan pytyn vieressä makaaminen tulee kysymykseen vain pyörtyneenä...

    VastaaPoista