torstai 4. helmikuuta 2010

(Kuu)hullu

Ihmisen piti oikein URSAn sivuilta käydä tarkistamassa kuun vaiheet täydenkuun toivossa, jotta olisi jokin syy Lissun maaniselle käytökselle yön pimeimpinä tunteina. Vaan ei tullut selitystä kuuhulluudesta - seuraavaan täysikuuhun on aikaa ja edellisestäkin on kulunut liiaksi.

Joka tapauksessa jo toinen yö peräkkäin on nukkumista rakastavien ihmisten mielestä pilalla. Lissu aloittaa leikkimisen The Pallolla (Gissen monista palloista yksi liikeni Lissulle) kolmen aikoihin ja siinä kuuden paikkeilla sille tulee väsy ja alkaa nukkuminen,  mutta kohta onkin sen ihmisen vuoro nousta, joka tällä hetkellä joutuu töihinsä heräämään. Toinenhan voi jatkaa uniaan heräten hetkeksi horroksestaan heiluttamaan kipsikädellään talviaamuun katoavalle miesihmiselleen...

Lissulta on takavarikoitu palloa ja komennettu olemaan hiljaa ja laittamaan pää tyynyyn. Vaan ei. Lissu tulee "lypsämään" ja kurisemaan tyynyn viereen ja nuolee ihmistään ja kehrää ja pyörii ja tekee kaikkea sellaista, mikä saa ihmisen oitis heltymään. Ole siinä sitten jämäkkänä kun toinen näyttää hellimmän puolensa. Liekö alati pitenevä päivä ja käpylisäkkeen aktivoituminen syynä villiin yöelämään???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti