torstai 24. syyskuuta 2009

Lissu-possu sairastaa, häntää hellikäämme


Tänään on ihminen taas käyttänyt possuansa eläinlääkärillä. Oikea silmä se vaan reistaa. Diagnoosi epämääräinen. Silmänurkassa ihossa haavaumia ja lääkärin kommentti: "ei me nyt Lissusta vielä mitään syöpä-kissaa tehdä". Hänen mielestään mikään ei viittaa kovin vakavaan, mutta arveli, että saattaapa tuohon silmänurkkaan vanhempana alkaa muodostumaan jotakin solumuutoksia. Ihminen yrittää suhtautua asiaan aikuismaisen coolisti.

Lissu piti rauhoittaa - siis nukuttaa. Ihmisrodun edustaja, jollaiseksi eläinlääkärikin luetaan, ei ottanut mitään riskiä ja pistipä Lissuun nukuttavan piikin. Siinä oli sitten hyvä possua tutkia. Possuapa hyvinkin. Nimittäin se eläinlääkäri sanoi, että possu on vähän possumainen - siis aavistuksen ylipainoinen. Jaa ylipainoinen? Kun eukko painaa 4,4 kg!!!

Ihminen käytti myöhemmin kissansa uneliaisuudentilaa hyväkseen ja suoritti tälle manikyyrin ja pedikyyrin ja sheivasi kainalokarvat. Ei siis sheivannut vaan harjasi ja suoristi ja oikoi takut. Possu oli unten mailla ja ihminen venytti takajalkaa ja etukäpälää ja harjasi ja saikin aikaan valtavat kasat kuollutta kissankarvaa. "Arvotonta kissankarvaa kiiltävää, sen tiedän nyt mä vain...Petollista kissankarvaa kiiltävää..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti