keskiviikko 12. elokuuta 2009

Lissun "kinkerkuosi"

Lissun ihminen tykkää katsella Lissulle alati uusia valjaita. Ei mitään timanttipantoja eikä prinsessahörsötyksiä, vaan sellaisia tyylikkäitä nahkaisia kauniita valjaita ja remmejä. Tarvitaanko niitä? No, se on ihan eri kysymys. Kyllä ihminen tietenkin helposti keksii tuhat syytä hankkia uudet valjaat. Yhdet Lissun valjaista on sellaiset kankaiset ja vihreäkukalliset, jotka on aika kauheat ja kiireellä ostetut ja valittu huonosta valikoimasta - hyi teitä lemmikkieläinkaupat, kun ette satsaa kissantarvikkeisiin! Toisaalta, ei teidän ehkä kannatakaan, sillä tämä ihminen ei ikipäivänä ostaisi kissalleen mitään vaatteita tai tossuja tai viittoja tai sadetakkeja tai aurinkolaseja. Sellaiset ihan ällöittävät.
Niin, ja sitten Lissulla on yhdet ihan liian isot vaaleansiniset nahkavaljaat, jotka oli ihan pakko saada. Silloin ihmisellä oli pakkomielle saada Lissun silmien väriset valjaat. Ihminen kyllä luulee, että ne ovat kanin tai rusakon valjaat - ovat ne niin järeää tekoa ja suuret kuin mitkä. Ne on tilattu helsinkiläisestä hienosta lemmikkitarvikeliikkeestä, jolla on ranskalainen nimi...

No, sitten on tämä viimeisin hankinta. Ne on Vänttiset. Ihminen näki ne lähisukulaisensa kissalla eli Gissellä. Niissä on kaulasilmukka ja kainaloremmi ja ovat helppo pukea ja pysyvät takuulla päällä ja ovat hyvin tehdyt ja tyylikkäät ja niitä saa 26 eri värissä!!! Vaikeutena olikin sitten värin valinta. Ihminen päätyi kaktuksenvihreisiin eikä itsekään tiedä syytä miksi.
Idean ihminen sai tämän postauksen otsikkoon Jaakko Tepon mahtikappalesta Työttömän Veisu tai Työttömän laulu. Lukija ja se toinen voi halutessaan etsiä sen YouTubesta - tämä ihminen ei tähän blogiin laita mitään suoria linkkejä mihinkään YouTubeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti