sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Cool Girl

Lissu on Cool Girl, mikä on englantilaisten kieltä ja tarkoittaa viileää tyttöä. Voisi se olla myös Cool Baby eli viileä vauva, paitsi Lissu ei ole enää vauva. Tapahtui nimittäin, että pakkasen ollessa eilen -25 astetta Lissu kinusi ulos. Ihminen siihen yninään kyllästyttyään päästi kissansa ulos ajatellen, että kun vain oven aukaiseekin, kissa hyökkää takaisin sisätiloihin ja kaihtaa luonnostaan kovaa pakkasta. Mitä vielä, siellä se vastoin ihmistensä arvailuja viihtyi yllättävän pitkään ja kuulosteli ulkoelämän ääniä.
Ihminen myös iloitsi kovasta pakkasesta ja viskasi ulkoilmaan kaiken tekstiiliksi luettavan, joka huushollista irtosi. Siellä ne pakkasen armoilla saivat olla koko päivän. Iltasella ihminen kantoi hyytävät tekstiilit sisälle ja hetkessä makuuhuoneen lämpötila laski useita asteita kylmien petivaatteiden johdosta. Mitäpä tekee Lissu? Kaivaa pesän kaikkien juuri ulkona olleiden koristetyynyjen väliin ja nukkuu siinä onnellisena kuten kuvasta näkyy. Miten se menikään, että kissat rakastavat lämpimiä ja vedotomia paikkoja ja nukkuvat suloisesti uuninpankolla???

1 kommentti:

  1. Lissu on selvästikin poikkeava nuori. Mutta olisihan se tylsää, jos kaikki olisivat samasta muotista. Lissu on cool, todellakin!

    VastaaPoista