tiistai 22. heinäkuuta 2008

Lissu suistaa lemmikkien leluvalmistajat konkurssiin

Hassuin (lue hölmöin) lelu, jonka ihminen on Lissulle ostanut, on oven yläreunaan puristimella kiinnitettävä joustavan narun päässä vikisevä tekohiiri. Lissu sillä ei ole montaakaan kertaa leikkinyt, mutta ihminen siihen törmää useinkin ja joutuu kärsimään hiiren aiheuttamasta äänestä. Ja maksoihan se jokusen euron. Lemmikkien tarvikeliikkeistä on hankittu erinäisiäkin palloja ja "hiiriä" ja viuhkoja ja viipperiä niiden sen enempää Lissua kiinnostamatta.

Lissun ihminen löysi erään kerran jonkun hylkäämän hiuslenkin, poimi sen talteen ja toi Lissulle kokeeksi. Siitä on tullut lelu nro 1. Sitä kuuluu ihmisen hangata jalkapohjansa alla ja liu'uttaa pitkin lattiaa ja Lissu juoksee hulluna perässä. Lissu menee liukuvaa hiuslenkkiä vastaan ja on kuin mikäkin Vesa Toskala  kaapaten sen vauhdista. Tätä leikkiä on ehdottomasti mentävä aamulla heti juomisen ja syömisen jälkeen. Tämä on se lelu, joka löytyy lähes joka aamu ihmisten sängystä Lissun leikittyä sillä 04.00 - 05.00 välisenä aikana itsekseen ensin eteisen lattialla ja sitten tuoden sen sänkyyn.

Toinen suosikki on ryppyyn mytistetty kauppakuitti, joka heitetään Lissulle joka sitten "kiekkoilee" etukäpälillään kuittimyttyä pitkin lattioita.

Kolmas ehdoton leikkisuosikki on kuurupiilo. Siihen ei tarvita edes mitään rekvisiittaa. Riittää että miespuolinen ihminen menee piiloon ja Lissu etsii. Lissu osaa jäädä paikoilleen kun ihminen etsii uuden piilon ja voi taas sitä löytämisen riemua.

2 kommenttia:

  1. Lissuhan on kuin muutkin lapset...kallis lelu jää nurkkaan, kun pakkauksella on niin kiva leikkiä. Niin sitä pitää!

    VastaaPoista
  2. Kuvaa ihan Marjon kissaa...leluja on, mutta harvoilla niistä leikkii. Jospa ne lelut onkin suunniteltu viehättämään enemmän ihmistä? Ja kauppa käy...! :D Tää Lissun blogi on ihastuttava!! :) Hykertelen ja hihitän vaan täällä töissä tietokoneen ruudun takana.. :D

    VastaaPoista