keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Hyi kun on hyvää!

Joitakin aikoja sitten miesihminen toi reissuiltaan Lissulle tuomisina ihmekalan,
joka on täytetty kissanmintulla.
Naisihminen taas skeptisenä ajattelemaan, että näitä lelujahan täällä riittää,
mutta kuka niillä sitten leikkii.
Lissu ei ole ennen piitannut kissanminttuleluista.
Tämä orgaanisesti kasvatetulla kissanmintulla täytetty kala muutti kaiken.

Videolla kala on Lissun leikeissä ekaa kertaa.
Lelu on niin jännittävä ja kamalan hajuinen,
että kissan on pestävä itsensä joka kosketuskerran jälkeen.


Lähikuvista kenties näkyy, että lelu on saanut kyytiä
ja naisihminen on sen jo ommellut kasaan pariin kertaan.

9 kommenttia:

 1. Koskaan ei voi etukäteen olla varma, mikä lelu osoittautuu hitiksi ja mikä jää heti unholaan. Tämä toimii koirillakin, miksei kissoilla :) Kiva, kun Lissulle löytyi mieluinen lelu. Videota odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Mielenkiinnolla olen lukenut Okun kirjastossa olleen näyttelyn jälk Lissun ja kumppaneitten kuulumisia. Luulin muuten sen näyttelyn olevan jostain ihmis-Lissusta, menin kuitenkin katsomaan, kun olin kerran Okussa käymässä, ja onneksi menin!! Lissusta saisi muuten ihania postikortteja ja postimerkkejä (postin verkkokaupasta)

  VastaaPoista
 3. Päivi:
  En tiedä onko videotiedosto niin suuri, ettei kärsivällisyys riitä latausaikaan. Yritän vielä uudestaan.

  Anonyymi: kiitos kommentista. Joo, Lissun voisi sinisine silmineen kyllä tuotteistaa. Näinkin jo unta eräs yö, että joku halusi ostaa Lissua esittävän valokuvasuurennoksen :)

  VastaaPoista
 4. Niin, tätähän tämä juuri on. Kuvittelee kelpaavan, eikä kelpaa. Sitten kun kuvittelee ettei, niin kelpaa hyvin :) Ilmeisesti meitä ihmisiä pitää pitää valppaina ja toimia aina toisin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos videosta! Kyllä näyttää Lissu nauttivan. Ja hauskinta on tuo tassujen nuoleminen joka välissä, tulee kyllä mieleen sijaistoiminta... Lissu taitaa rakastaa myös tuota elukkaa lattialla?

  VastaaPoista
 6. Sijaistoiminta? Mitä se tarkoittaa? :)

  VastaaPoista
 7. Meille ostettiin sattumalta samanlainen lelu (sisustukseen sopivalla punakeltaisella kuosilla :D) viime perjantaina. Se kuolattiin välittömästi ihan tönköksi ja harmaaksi. Tuttu eläinlääkäri sanoi, että lelun hajua kannattaa uudistaa silloin tällöin laittamalla se samaan pussiin kissanminttunamujen kanssa. On kuin uusi ja säilyttää viehätyksensä. :) (En suosittele Best Friend -namuja, vaan Prismasta saatavia pikkuisia kissanminttuherkkuja. Punainen pussi, nimi ei nyt tule mieleen. :D)

  Onnea muuten Lissun emännälle, kuulin työuutisia! Tosi hieno homma! Ja onnea myös tätiytymisestä!

  VastaaPoista
 8. Siis Prisman eläinkaupasta saatavia namuja, ei Prismasta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos vihjeestä Irina ja kiva kun kommentoit. Olenkin miettinyt monesti missä luuraat, kun emme ole törmäilleet. Työt kutsuvat ja tätinäkin pitäisi keritä edustamaan - kiirettä piisa :)

  VastaaPoista