keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Makuupussissa

Lastulevy-polyesteritorni on osoittautunut kympin ostokseksi.
Tai maksoi se vähän enemmän. Joka tapauksessa Lissu rakastaa sitä.
Se on niin onnessaan, että piehtaroi korkeuksissa ja yhden kerran niin keimaili naisihmiselle,
että putosi kuin kivi. Ihminen sai kissastaan kopin.
Säikähtänyt kissa nostettiin takaisin puuhun ja nyt se on hieman varovaisemmin siellä sekoillut.
Ihmisellä on tänä iltana ollut projekti vastailla vastaamattomiin ja lukemattomiin lukemattomiin s.posteihinsa. Lissu otti paikan lähietäisyydeltä ja laittoi puuhunsa nukkumaan.
Pussukka on nyt ekaa kertaa tällaisessa nukkumakäytössä.
Kuten ihminen on ehkä aiemminkin todennut puu on tehty ajatellen ketterämpiä ja pienikokoisempia kissoja ja tämä makuupussiosasto on kieltämättä Lissulle vähän käypänen.


5 kommenttia:

 1. On se ihana, että Lissulla on oma, uusi, mukava nukkumapaikka. Vaikka vähän vaarallinenkin :) Kyllä kissojenkin pitää saada puuhailla, joten tällaiset omat "huvipuistot" ovat paikallaan. Ja viis siitä, mitä se maksaa omistajalleen... Maksaa se sekin, jos joutuu tapetteja uusimaan kuukauden välein tai vaikkapa sohvaa tai muuta huonekalua.

  VastaaPoista
 2. Onko tuo sellainen kattokorkuinen? Sain siltä eläinlääkäriystävältäni sellaisen kattoon asti ulottuvan puun, kun Töpö tuli taloon. Ihan uusi puu oli, paketissaan, kallis kylkiäislahja. :D Mutta kissapussi on paras paikka myös Töpöstä.

  VastaaPoista
 3. Tuossa alempanahan tuo mainittiin... eli on kattokorkuinen. :)

  VastaaPoista
 4. Irina, kyllä vaan. Veny ja paukkuu 270 senttiin asti. Ei maailman kaunein rakennelma todellakaan, mutta ihan parhautta kissan aktivoimiseksi...

  VastaaPoista
 5. Jeps. Meillä on tää malli: http://www.vipstore.fi/cat/images/kiipeilytorni_iso_0801_4b3.gif

  Oispa punasena, mutta on ruskeena (tummempi kuin tuo Lissun). En silloin tienny, että tulevat sohvat on punaset. Köyhä ja epätoivonen ostaa sitä, mitä kirpparilla ekaks tielle osuu. :)

  VastaaPoista