keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Girl Power

Eilen Lissun kotona taputeltiin tapettia seinille ihmisen jos toisenkin toimesta. Lissu oli talkoissa mukana - onhan se tyttö. Ja nämä olivat tyttöjen talkoot. Miehet oli pakotettu ja lähetetty viettämään iltaa keskenänsä. Miten lie saaneet aikansa kulumaan? Yksi varovainen arvaus voisi olla saunomalla.

Toki miesihmisen kanssa oli suunniteltu tapetit ja niiden värit ja paikat ja naisihminen oli kyllä kertonut suunnitelmistaan ja haaveistaan. Yhdessä ostettiin remppatarvikkeita, mutta kaikesta huolimatta luulee naisihminen miesihmisen jättäneen kotinsa Tyttöjen Remonttipartion hoteisiin sekavin tuntein. Viisi naisihmistä pani hulinaksi ja päivässä saatiin tehtyä se mikä oli suunniteltu. Pikkuisen piti paikkamaalata eteisessä - kiitos Lissun kynsien terävyyden, vaikka varsinainen remonttikohde oli olohuone - siellä kaksi seinää tapetoitiin, lattialistat hiotiin (ulkona kahdenkymmenen asteen pakkasessa) ja maalattiin ja tehtiin vielä jotain muuta pikku maalaushommaa.

Lissu oli vähän eksyksissä kaiken hulinan keskellä. Jossain vaiheessa se antoi periksi ja laittautui nukkumaan, mutta aina välillä kävi tekemässä kierroksen ja vaatimassa ruokaa ja lavuaarissa juottamisen. Oli jopa kiltisti sylissä ihmisensä siliteltävänä pitkät tovit - taisi siis olla melkoisessa shokissa! Mitä pienemmäksi porukka kävi illan mittaan sitä leikkisämmäksi kävi Lissu ja remontin keskellä on aina jotakin kivaa millä leikkiä.Kaunis kiitos vielä ihanille ja taitaville remonttitytöille!

Bloggeri kieltäytyy tottelemasta kuvien lisäämistäni sekä muita muotoilujani, joten tämä postaus vielä tästä kohenee ulkonäöksellisesti. Sisältöhän tästä tuskin kohenee eikä luvassa ole sillä saralla kohenemista vastakaan.... Nyt 25.12. vihdoin onnistui toisen kuvan lisääminen. Ei siinä mennytkään kuin kolmisen päivää odotellessa ja kokeillessa.

1 kommentti:

  1. Kyllä tuolla porukalla on varmasti tullut hyvää jälkeä. Lissu on taatusti hyvä apulainen :)

    VastaaPoista