keskiviikko 10. marraskuuta 2010

"Kunnes paikalle tuli, kas, sulkapallokuningas..."


Vai mitä sanotte näin hienosta sulkapallosta???
Tämä epäkesko sulkapallo viuhuu lattialla Lissun käpälissä vinhasti ja saa kissan hulluksi.
Näistä maailmanluokan parhauspalloista on kirjoitettu ihmisen toimesta aiemminkin täällä ja täällä. Sen jälkeen on lukuisia palloja tuhottu Lissun toimesta. Viimeistä edellisellä Pohjois-Hämeen-reissulla Gissen ihminen osti niitä kymmenen kappaletta (!) Lissua varten, mutta niistä on jo tehty selvää. Nyt mukaan ei saatu kuin neljä lempipalloa ja yksi epäkesko. Oli näitä palloja myyvästä maailman ainoasta eläintarvikekaupasta loppuneet!!! Myyjä ihmetteli, miksi Gissen ihminen niin usein käy ostamassa ko. palloja. Mitäs sitä ihmettelemään - ei kai tennistä ammatikseen pelaava koko ikäänsä samalla pallolla pelaa. Nih!

Kävi tässä hommassa niinkin, että Lissun ihmiset veivät pienessä suljetussa muovipussissa yhden pallon maalliset jäännökset Gissen ihmiselle ihan sitä varten, että saa sitten siellä eläintarvikeliikkeessä näyttää myyjälle, miksi näitä palloja niin paljon kuluu. Lissu oli löytänyt suljetun muovipussin pöydältä, repinyt sen auki ja vapauttanut pallon jäännökset ja pilkkonut sen vielä osiin.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Enpäs olekaan aikaisemmin tuollaista sulkapalloa nähnyt! Yritäpäs joskus videoida Lissun sulkispeliä! Olisi hauska nähdä moista.

    Olen kuullut pallohulluista koirista, mutta tämä Lissun pallohulluus on jotain täysin uutta. Vai voisiko sanoa palloraivo, kun noin purkaa aggressiotaan viattomiin palloihin?

    (Poistin edellisen kommenttini näppisvirheiden vuoksi)

    VastaaPoista