lauantai 16. lokakuuta 2010

Ajatus on tärkein!

Lissun ihmiset saivat taannoin ystäviltään lahjaksi seinäkoristeen. Naispuolinen henkilö kertoi olleensa ostotilanteessa kovin epävarma - tykkäisiköhän Lissun ihmiset lahjasta. Hän oli kertomansa mukaan moneen kertaan epäröinyt ja tullut jo siihen tulokseen, ettei rohkenisi ostaa lahjaa. Hänen miehensä oli rohkaissut vaimoaan sanomalla, että "ajatushan se on tärkein".

Kun Lissun ihminen sitten purki lahjaa kääreestään ja ystävänsä siinä kertoili ostotilanteen luomaa stressiä ja miehen rauhoittavia sanoja, alkoi Lissun ihmistä naurattaa kovasti nähdessään lahjan.

Ajatus todellakin on tärkein:
"Hemmoteltu kissa asuu täällä!"

tiistai 12. lokakuuta 2010

Pikku-Peto

Lissu vietiin ihmistensä toimesta eilen katsomaan pikkuista lehmä-kuvioista 8 viikon -ikäistä poikakissan pentua. Lissu ei ole lainkaan urhoollinen tällaisissa tilanteissa. Se oli aivan kauhuissaan ja murisi pennulle minkä kerkesi. Boxistaan se mulkoili ja näyttikin siltä, ettei se uskalla sieltä tulla esille. Ajan kanssa Lissu voitti pelkonsa ja lähti tutustumaan pentuun. Ne haistelivat tovin toisiaan ja sitten Lissu taas aloitti murisemisen ja pentu tiesi paikkansa. Se ei yrittänytkään enää tehdä tuttavuutta, vaikka hetkeä aiemmin oli mitään pelkäämättä leikkinyt Lissun boxin ovella ja pyrkinyt jopa sisään. Lissu näytti valtavalta jättiläiseltä pennun rinnalla ja olikin vaikea uskoa sen itse olleen joskus tuollainen rääpäle.

 Leikkiä Lissun läsnäolosta välittämättä




 Pieni oli utelias, mutta sen oman hyvinvoinnin kannalta ihminen päätti rajoittaa sen pääsyä Lissun valtakuntaan

Varovaista tutustumista

perjantai 8. lokakuuta 2010

Onnistuihan se viimein...

...nimittäin kuvien lisääminen. Tässäpä vielä kuvia mökkireissulta. Näitä on nähty ennenkin samantapaisia. Mihinkä ne Lissun kiinnostuksenkohteet vaihtuisivat; mökillä se on rakennusten alla metsästämistä ja ajan viettämistä sekä ulkoilmasta nauttimista.

Turkki kerää kaiken roskan, mutta Lissun mielestä turkkia ei saisi puhdistaa,
eikä siihen ylipäätään tarvitsisi koskea paitsi harjalla.

Sainpas sinut, sammakko!

Mustikanlehti turkissa todistaa syksystä.
Tässä on hyvä päivystää sillä välin, kun ihmiset pinoavat puita ensi kesän varalle.

maanantai 4. lokakuuta 2010

Ulkona koittaa vapaus!

Siitä onkin aikaa kun ihmiset ovat ulkoiluttaneet Lissua. On sairasteltu flunssat ja keksitty muitakin tekosyitä pysyä sisällä. Eikä Lissu ole edes kovasti kaipaillut ulos. Sille riittää makoilu avoimen tuuletusikkunan päällä.

Viikonloppuna oltiin kuitenkin mökillä. Lissu ja Gisse kohtasivat jälleen. Ulkona kissat kisailivat aikansa, sisällä Lissu murisi kaikille ja kaikelle. Panipa ihminen merkille, ettei kissoilla oikein ollut tekemistä. Ei ollut mitään jahdattavaa - liekö ötökät talviteloilla? Paitsi Lissu kyllä löysi sammakon mökin alta ja täppäili sitä, kunnes ihminen puuttui raakaan leikkiin ja pelasti sammakon.

Ihmiset samoilivat metsissä tattien ja muiden loiskasvien perässä ja nyt niitä löytyi - syksy on ollut vihdoin sateinen ja lämmin myös. Lissu otettiin läheiseen kuusikkoon tattijahtiin mukaan.

Muitakin valokuvia ihmisen oli tarkoitus mukaan liittää, vaan ei alkanut yhteistyöhön joko kone tai bloggerin uusi kuviensiirto-ominaisuus... Alla olevien kuvien siirtoon meni 55 minuuttia!

Tatteja etsimässä kuusikossa

Lissun kanssa saatua saalista